Screens houden tot 85% van de zonnewarmte buitenshuis en zijn lichtdoorlatend, wat de oververhitting binnenshuis voorkomt en bovendien het zicht naar buiten behoudt. De storende lichtinval wordt tegengehouden door de uitstekende reflectie-eigenschappen.


Personaliseer uw screen:

• Aangepaste RAL kleuren
• Opbouw / Inbouw
• Polyester / Glasvezel
• Ronde of afgeschuinde kastvorm


Naast deze verschillende types is er ook de keuze of deze al dan niet volledig verduisterend of geautomatiseerd moeten zijn!

Dankzij het speciale geleidingssyteem ZIPX® , met rits aan de zijkanten van het doek, kan u van uw screen genieten wanneer u maar wilt. Dankzij dit vernieuwde systeem is de screen windvast en het risico op scheurende doeken of hinderlijk geluid minimaal.

Naast het ZIPX® systeem hebben we ook de ZIPX®SKY, wat niet enkel voorzien is van een ritsdoek, maar ook van een speciale spantechniek. Zo kan uw screen onder eender welke hellingshoek geplaatst worden, zonder dat het zijn spanning verliest.


Met behulp van licht- en warmte sensoren kan de screen automatisch open en dicht gaan om oververhitting te vermijden. De ZIPX®SKY wordt steeds bediend met een motor en afstandsbediening.

Speciaal ontwikkeld voor toepassin1gen in passief- en lage energie woningen wordt ook de ZIPX®ZERO aangeboden in ons gamma. Deze screen wordt ingebouwd en weggewerkt in de spouwmuur boven het raam, zonder dat de binnenmuur wordt geraakt.

In open toestand verdwijnt de onderlat volledig in de kast, waardoor het steeds mogelijk blijft om vliegenramen te plaatsen!

Bij een correct gebruik van screens is airconditioning overbodig!